Presentatie Het Ouden Huis bij netwerkorganisatie BNI De Gouwe

Op 9 mei 2018 verzorgde Karel van Berk een presentatie over Het Ouden Huis bij het ondernemersnetwerk BNI De Gouwe in Gouda.

BNI deed er als volgt verslag van:

“Karel van Berk heeft een meerdere mooie projecten lopen: woonvoorzieningen voor ouderen die graag zelfstandig willen blijven wonen maar indien nodig een beroep kunnen doen op zorg.

‘Het Ouden Huis’ biedt deze mogelijkheden. Binnen ‘Het Ouden Huis’ kun je – ook met een krappere portemonnee – een woning huren en je dagelijks leven zelf bepalen, met zorg en aandacht binnen handbereik. In #Woerden is een wachtlijst, maar daar moeten nog enkele administratieve hindernissen worden genomen. In #Bodegraven en #Waddinxveen wordt op redelijke termijn met de bouw begonnen.
Een prachtig initiatief, waarvoor veel belangstelling is en waaraan een nog grotere behoefte is.

Karel zoekt investeerders. Mensen met het hart op de juiste plek die met hun geld iets willen bijdragen aan de samenleving, liefst mensen die mee willen helpen de #ouderenzorg te veranderen.
In totaal is er een startkapitaal nodig van € 200.000,-; hiervan is al een bedrag van € 70.000,- ingevuld. Voor de overige € 130.000,- worden de investeerders gezocht. Dit startkapitaal is nodig voor de invulling van zaken buiten de bouw, want voor de bouw zelf is de financiering rond.

Wil je hierin zelf investeren of ken je iemand voor wie dit iets zou zijn, neem dan contact op met Karel, karelvanberk@hetoudenhuis.nl. Investeringen zijn al mogelijk vanaf € 250,-.”