Bodegraven

Eerste locatie Het Ouden Huis verwacht medio 2021

Inmiddels zijn wij druk bezig met het realiseren van de eerste locatie van Het Ouden Huis in Bodegraven. Wij verwachten de locatie zomer 2021 te openen.

U kunt zich nu al vrijblijvend aanmelden voor een woning.

22 appartementen voor ouderen

Er komen in Het Ouden Huis 22 zelfstandige sociale twee- en driekamer huurappartementen met een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. De woningen zijn voor mensen met verpleeghuiszorg, thuiszorg en zonder zorg én drie studenten. Ook is er straks een inwonende zorgverlener die ook als aanspreekpunt fungeert en de 24 uurszorg – die varieert van thuiszorg tot aan terminale zorg – coördineert. Zo woont er een mix van ouderen.

Bekijk hier de plattegronden van de appartementen.

Zelfstandig wonen met een vangnet

Het Ouden Huis bouwen we samen met Mozaïek wonen. Ron de Haas, directeur-bestuurder Mozaïek Wonen: “Wij willen dat onze huurders goed wonen. In Het Ouden Huis kan dat. Mensen kunnen daar zelfstandig wonen, met een vangnet. Hulp of gezelschap zijn dankzij de zorgdrager die er woont altijd dichtbij. Wordt de behoefte aan zorg groter, dan is verhuizen niet meer nodig.”

U hebt de regie

U bepaalt hoe u uw dagelijks leven inricht. Elke maand hebt u een gesprek met de zorgdrager. Daarin kunt u vertellen hoe u de dienstverlening ervaart en wat u graag anders ziet. Het Ouden Huis vindt uw mening over het wonen en de hulp en aandacht die u krijgt belangrijk. U hebt de regie. Als u vertelt hoe u het wonen en de zorg ervaart, kunnen wij het leven in Het Ouden Huis zo prettig mogelijk maken.

Aanmelden voor een woning in Het Ouden Huis in Bodegraven

U kunt zich vrijblijvend aanmelden voor een woning. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Lees meer over de veelgestelde vragen over de locatie in Bodegraven.